deplayer

Mama Cuba Masak

Monday, August 17, 2009

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

Free Orkut and MySpace ramadan mubarak Graphics Glitters

erm.. tak sampai seminggu lg semua umat Islam akan menyambut ramadhan al-mubarak.. dijangka mula 21 Ogos 09 ni.. tak sabar rasanya.. memang seronok kalau puasa ramai2 (ganti puasa tu lain la citenya yer).. yang syoknya kali ni puasa time dah keje.. kalau dulu keje dgn non muslim, mmg x syok.. bila berbuka pun sorg2 je.. kali ni semua muslim.. yg paling syoknya, xde bau asap rokok.. puasa la katakan.. dpt la jgk bernafas.. diorg ni x pnh pikir org lain..
Free Orkut and MySpace ramadan mubarak Graphics Glitters

Cume yg tak laratnya, puasa2 nk kena pergi site.. balik dah tentu nk jaga anak.. bg susu lg la cpt penatnya.. semua khasiat bg kat baby.. harap2 bulan2 puasa ni boleh la balik awal skit.. nk wat persiapan berbuka la katakan.. pukul 6 bazar dah tentunya penuh orang.. seronoknya dpt berbuka ramai2.. mcm2 menu ada.. tp bila time berbuka, bukan sume boleh sumbat.. biasa berbuka nasi, kuih & air dah kenyang.. nk wat camne, bdn kecik.. tak dpt nk sumbat banyak2.. time berbuka nti, leh letak mcm2 masakan org temerloh dlm blog ni..
Free Orkut and MySpace ramadan mubarak Graphics Glitters
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK
pada pembaca blog mama eija ni.. terima kasih..

3 comments:

FiBoCyNnO_gURL said...

selamat bolan puasa...

mama said...

Selamat Berpuasa

http://batulesung.blogspot.com/ said...

salam...nak tanya..dekat mana nak dapatkan note mcm kat atas tu...ada yg ladybird gerak2...tlg ehhh

Blog Widget by LinkWithin