deplayer

Mama Cuba Masak

Thursday, August 6, 2009

TIWI Baby Bottle & Warmer Set


Wah.. Senang nye keje bila dah ada bekas TIWI Baby Bottle & Warmer Set. Sesuai untuk ibu yg ada anak kecik mcm saya ni. Siap ada botol susu lagi. Boleh la susu panas lama skit. Tak payah nak bancuh banyak kali. Sekurang-kurangnya leh simpan susu 4 jam. Produk ni pun diperbuat daripada non toxic bagi keselamatan anak saya. Walaupun my baby dah 8 bln lebih, botol susu tetap saya rebus bagi mengelakkan kuman. Maklum la, masa lahir dulu ada kuman dalam darah. Keselamatan dan kesihatan my baby perlu dijaga. Susu badan still bagi sampai sekarang. Cuma bila duduk rumah orang baru bagi susu botol. Kalau boleh nak my baby minum susu badan sampai 2 tahun. 2 tahun ke bawah senang dapat sakit dan kerap sakit. Di tambah lagi kalau minum susu botol. Disebabkan kerja tak tentu masa balik, nak tak nak bagi jugak la susu botol. Dulu guna susu formula lembu, tapi sekarang guna susu soya. Takut kulit tak sihat. Sejak minum susu lembu, kulit my baby dah tak secantik masa 2-3 bulan.

3 comments:

Rashid Sharif said...

I have visited your blog for the first time and found it a well organized blog. Keep sharing nice stuff. Following are my blogs. You can join me there . . .
Indian & English MP4 Movies
Full Softwares Downloads - Download For All
IT Mela | Pakistan's Largest Urdu Forum

Rashid Sharif said...

I have visited your blog for the first time and found it a well organized blog. Keep sharing nice stuff. Following are my blogs. You can join me there . . .
Indian & English MP4 Movies
Full Softwares Downloads - Download For All
IT Mela | Pakistan's Largest Urdu Forum

mama said...

thanks.. i'm appreciate 4 that comment.

Blog Widget by LinkWithin